Wooncafé Middelburg

Het Wooncafé is één van mijn favoriete lunchcafé’s in Middelburg. Je vindt het lunchcafé in de Segeerstraat, dit is een van de zijstraten van de hoofdwinkelstraat Lange Delft. In Middelburg kun je goed shoppen, hierover volgt nog eens een blogpost.

Wooncafé Middelburg

Als je moe bent van het shoppen strijk dan neer op een van de stoelen in het Wooncafé. Je hebt zowel boven als beneden zitplaatsen. En in de zomer ook een terras. Het is leuk om bij het raam te zitten maar zelf kies ik er vaak voor om juist wat meer achteraan te zitten, want daar is het heel gezellig ingericht. Vrolijk gekleurd behang, leuke lampen en accessoires. De kleuren rood, geel en roze zijn veel gebruikt. Het servies is van Bunzlau, is blauwwit en is ook te koop.

Menukaart

Op de lunchkaart staan heerlijke belegde broodjes in de variant bio wit of meergranen desem brood. Hmmm en dat proef je, heerlijk brood. Ook kan je tosti’s op focacciabrood krijgen. Heerlijk met verse jus of een van de smoothies. En er is ook heel veel zoetigs te krijgen. Er is een ruime keuze uit thee (losse bladeren  in een thee-ei) en een ruime koffiekaart. De koffie krijg je geserveerd met een glaasje water en een likeurtje met slagroom. Mjammie.

Wooncafé Middelburg

Winkeltje

Achterin vind je een klein winkeltje waar je naast het Bunzlau servies ook thee en allerlei leuke accessoires kunt kopen. Het wordt mooi voor je ingepakt in leuk inpakpapier.

 

Met kinderen

Dit wooncafé is niet heel specifiek op kids gericht maar zeker wel goed te doen, zeker als ze iets ouder zijn. Er is een uitklapbare verschoontafel bij de toiletten, hoewel het wel wat krap is om deze neer te zetten. De kinderen zullen zeker genoeg kunnen vinden op de kaart zoals een tosti, pannenkoeken of een wafel. En de smoothies zullen ook in goede aarde vallen.

Voor meer informatie en openingstijden zie: www.wooncafe-middelburg.nl

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

NIEUWSBRIEF

Ontvang regelmatig (ongeveer 1x per 2 maanden) reistips en inspiratie.

 

This function has been disabled for Dream the world.