Love to camp: camping Latapie in Vazerac

Camping Latapie is een mooie ruime camping in de Tarn & Garonne in Frankrijk, met Nederlandse eigenaren*. Je wordt zeer vriendelijk ontvangen op hun terras. Het kampeerterrein is groot met veel ruimte om te spelen en heel veel bloemen. Wij hadden een plek met uitzicht op een heuvel, dus zeer weids uitzicht.

*update: deze camping heeft inmiddels geen Nederlandse eigenaren meer. Sommige informatie kan daarom anders zijn dan in dit blog beschreven staat

camping Latapie Frankrijk camping Latapie Frankrijk camping Latapie Frankrijk

Kindvriendelijk

Voor de kinderen zijn er trampolines, speeltoestellen en een zwembad. Er is geen animatie op de camping. Er staan voornamelijk gezinnen met kinderen en dan vooral jonge kinderen. Voor ons was het iets te jong, uitslapen kan je vergeten op deze camping 😉 Maar voor gezinnen met baby’s, peuters en kleuters is het ideaal.

camping Latapie Frankrijk

Voorzieningen

’s Ochtends is er heerlijk brood op de camping te verkrijgen, zelfs waldkornbrood voor de liefhebber. En er is een restaurant waar je elke dag kunt gaan eten. Wij vonden dit restaurant oké, maar niet uitmuntend. Makkelijk voor een ‘snelle’ hap als je geen zin hebt om te koken.

camping Latapie Frankrijk

Op het terrein lopen ook poezen rond. Ook schijnen er dassen en eekhoorns rond te lopen, maar die hebben we niet gezien.

Omgeving

In de Tarn et Garonne vind je een paar leuke plaatsjes die je kunt bezoeken zoals Cordes sur ciel en Moissac. Het landschap vinden we echter niet zo heel bijzonder en we zijn er na een weekje dan ook wel uitgekeken. Wil je tips voor wat te doen in de omgeving? Lees dan: Tips voor bezienswaardigheden in Tarn et Garonne.

Conclusie

Latapie is een hele leuke en mooie camping voor gezinnen met jonge kinderen die zich hier prima zullen vermaken. De omgeving vonden we iets minder mooi. Voor ons was een weekje hier voldoende.

Meer informatie en actuele tarieven zie www.campinglatapie.com

Camping Latapie

8.3

Plekken

9.0/10

Kindvriendelijk

9.0/10

Voorzieningen

9.0/10

Omgeving

6.0/10

+

 • Mooi en groene camping met veel bloemen
 • Jonge kinderen hebben alle ruimte om te spelen
 • Lekker zwembad
 • Waldkornbrood!

_

 • Minder geschikt voor oudere kinderen (tieners)
 • Omgeving hadden wij binnen een week wel gezien
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Johan 12 maart 2021 at 09:43

  Marie-Lyne CIAMBRONE est Gérant de l’entreprise CAMPING LATAPIE SN

  Sinds 10-10-2017 heeft Latapie geen Nedferlandse eigenaren meer.

  • Reply Carolien 12 maart 2021 at 09:44

   Bedankt voor de aanvulling, zal het updaten!

  Leave a Reply

  NIEUWSBRIEF

  Ontvang iedere maand fotografietips en leuke natuurweetjes. Zo leer je steeds beter fotograferen en krijg je nieuwe inspiratie voor wandelroutes en natuurreizen.

   

  This function has been disabled for Dream the world.