Menu

Midden- en Zuid-Amerika

Bonaire
Costa Rica

Onze reizen in Midden- en Zuid-Amerika vind je hier. Tips voor routes, accommodaties en alles wat je moet weten over het land voor je boekt. Bekijk hieronder enkele van onze voorbeeldreizen.

Bonaire – 2 weekse vakantie in appartement (2022)

We verblijven twee weken met zijn vieren in een appartement in Bonaire. Ons doel is relaxen, de onderwaterwereld verkennen (snorkelen), surfen, paardrijden en lekker eten en drinken. Het is allemaal gelukt. Bonaire is niet groot, dus in een week heb je ook voldoende tijd om het meeste te kunnen doen. Wij hadden wel veel last van jetlag, dus twee weken is wel fijn om hiervan bij te komen. Kan je ook wat rustdagen inbouwen.

Zie ook:

Costa Rica – 23 daagse rondreis langs huisjes en hotels (2016)

Negen jaar na onze eerste bezoek aan Costa Rica, vliegen we weer naar deze fantastische eco-bestemming. Dit keer bezochten we naast een paar highlights, vooral ook een aantal meer onbekendere plekken en ontdekte zo ook het Tica leven. We reisden grotendeels met eigen huurauto, maakten veel hikes en hebben heel veel dieren gespot, maar ook waren we actief in / op het water.

Zie:

Costa Rica – 21 daagse auto rondreis langs huisjes en hotels (2007)

In Midden Amerika bezochten we Costa Rica. Hier maakten we een autorondreis langs leuke huisjes en hotels. Costa Rica is echt een eco bestemming, heel groen met heel veel dieren. We zagen schildpadden eieren leggen, spotten walvissen en dolfijnen, wandelden nabij een vulkaan en werden iedere ochtend gewekt met het geluid van de brulapen.

Zie:

NIEUWSBRIEF

Ontvang regelmatig (ongeveer 1x per 2 maanden) reistips en inspiratie.

 

Nieuwsbrief

Ontvang toffe reistips en upadetes over nieuwe bestemmingen

This function has been disabled for Dream the world.