Vakantieherinneringen aan de muur

Enige tijd geleden genoot ik samen met mijn gezin van een vakantie op Bonaire, waar we een heerlijke tijd hebben gehad: snorkelen, zwemmen, paardrijden en lekker eten. Om deze fijne herinneringen langer vast te houden besloot ik een mooie collage te maken voor in de woonkamer. Herinneringen op Linnen vroeg me of ik hun product wilde uitproberen, dat kwam als geroepen. In dit artikel laat ik zien hoe het geworden is en geef ik tips om jouw mooiste vakantieherinneringen vast te leggen op een persoonlijke wanddecoratie voor aan de muur.

Vakantieherinneringen Bonaire

Manieren om vakantieherinneringen vast te leggen op persoonlijke wanddecoratie

Als eerste ging op onderzoek uit wat voor soort wanddecoratie ik wilde. Je hebt keuze uit heel veel mogelijkheden bij Herinneringen op Linnen, variërend van foto op natuurlijke materialen of meer een industriële look. Zo kan je een wanddecoratie kiezen die bij jouw interieurstijl past. Kies bijvoorbeeld voor een grote ingelijste foto, een foto op aluminium of foto op hout. Het resultaat is zeer verschillend, er is voor iedere stijl wel iets passends.

Foto op hout

Bestelproces: geen downloads nodig

Zelf ben ik altijd erg gecharmeerd van canvas, dus ik koos dit keer voor een foto op canvas. In de voorbeelden zag ik een collage staan en dat wilde ik zelf ook heel graag, zodat heb ik lekker veel herinneringen aan onze vakantie op Bonaire in één wanddecoratie. Het mooie is dat je bij Herinneringen op Linnen helemaal niks hoeft te downloaden, je gaat gewoon naar hun website en kiest het product van je keuze. Ook heel fijn zijn de templates voor collages. Je hoeft dus zelf helemaal niks te maken, je kiest uit de vele mogelijke collagestijlen en zet je foto’s er zo in! Het was echt zo makkelijk, je bent in 5 minuten klaar. Daarna klik je op verzenden. Ook dat ging heel snel. Betalen en dan de brievenbus in de gaten houden.

Collage: het resultaat

Na enkele dagen ontvang ik al het pakket van de bezorger. Het ziet er goed en ongeschonden uit. Als ik het uitpak zie ik dat het precies geworden is zoals ik het heb ingevoerd, fijn! Het is soms ook wel eens anders met kleuren die dan minder mooi doorkomen. Nog even een mooie plek vinden en dan elke dag genieten van onze mooie vakantieherinneringen op Bonaire aan de muur.

Vakantieherinneringen aan de muur

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

NIEUWSBRIEF

Ontvang regelmatig (ongeveer 1x per 2 maanden) reistips en inspiratie.

 

This function has been disabled for Dream the world.