Tiny House Wood & Fire in Groede

Van Groede heb je misschien nog nooit gehoord, maar van Zeeland en de fijne Zeeuwse kust vast wel. Dit Tiny House in Groede ligt op fietsafstand van het Zeeuwse strand op het ‘eiland’ Zeeuws-Vlaanderen. Een ideale plek om met z’n tweetjes er even tussenuit te gaan en samen te genieten van zon, zee en strand. Of om even alleen op pad te gaan, op zoek naar rust. Om lekker een boek te lezen, wat te werken én te genieten van me-time. En natuurlijk zijn er voldoende mogelijkheden voor outdooractiviteiten in de natuur, zoals wandelen, fietsen en watersport.

Tiny House Wood & Fire in Groede Zeeland

Tiny House Wood & Fire

Tiny House Wood & Fire vind je in het kleine plaatsje Groede, niet ver van Breskens in Zeeuws-Vlaanderen. Zoals de naam al zegt, dit huisje is niet groot, maar wel van alle gemakken voorzien. En erg sfeervol. Er is een woonkamer met lekkere bank en zitzak om heerlijk in weg te zakken met een boek. Een tafel waar je aan kunt zitten werken als het nodig is. De keuken is compleet met oven. En in de badkamer vind je een heerlijke stortdouche. Voor de slaapkamer moet je een steile trap op. De eerste keer weer naar beneden gaan was voor mij even slikken met mijn hoogtevrees, maar gelukkig went alles snel. Het bed slaapt echt heerlijk!

Er is wifi, maar het is eigenlijk de bedoeling dat je hier zo min mogelijk gebruik van maakt en echt even unplugged geniet van het offline leven

Sfeervol & relaxt

Wat mij meteen opviel toen ik binnenkwam waren de sfeervolle hoekjes in het Tiny House. Zo vind je overal leuke boeken, kaartjes en quotes. Het maakt me echt blij. Verder is de Appelaere een warm welkom, de beste appelsap komt uit Zeeland. ’s Avonds als het donker wordt steek ik de kachel aan en drink ik mijn wijntje voor het knapperend vuurtje. Voor de temperatuur is het niet nodig, maar het is zo sfeervol!

Buitenruimte

Het Tiny House bevindt zich in een leuk wit dijkhuis, waar nog meer Tiny Houses in zitten die te huur zijn. De patio is geheel ter beschikking voor de huurder van Tiny House Wood & Fire. Via de patio heb je een eigen ingang. Buiten zit je heerlijk in de zon bij mooi weer en je hebt uitzicht op groen. Achter het huis loopt wel een drukke weg, maar deze hoor je nauwelijks als je binnen zit en het geluid went ook snel. De weg aan de voorkant is heel rustig, een enkele local rijdt hier langs dus je hebt veel privacy.

Locatie

Tiny House Wood & Fire staat in Groede in Zeeuws-Vlaanderen. Van hieruit kan je mooie dagtochten maken. Zowel naar de kust als naar verschillende natuurgebieden. Maar ook leuke plaatsen op Walcheren (Middelburg, Veere en Goes) én België zijn goed bereikbaar. Tip: maak een mooie fietstocht langs de kust in Zeeuws-Vlaanderen en geniet van zon, zee en strand. Of bezoek het mooie Middelburg met de fiets- en voetveer vanuit Breskens. Je hoeft je hier zeker niet te vervelen!

Enkele mooie natuurgebieden op fietsafstand van het Tiny House zijn:

* Baarzandse Kreek, alleen uitkijkplatform, niet toegankelijk
* Sophiapolder, met vogelkijkhut en uitkijkpunt
* De Knokkert, wandelroute door bos
* Het Groote Gat, groot kreekgebied met vogelkijkhut
* De Blikken, kreekgebied met verschillende vogelkijkhutten
* ’t Zwin, wandelroute langs slufter op grens met België
* Retranchement, wandelroute vesting
* Verdronken Zwarte Polder, wandelroute langs slufter

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

NIEUWSBRIEF

Ontvang regelmatig (ongeveer 1x per 2 maanden) reistips en inspiratie.

 

This function has been disabled for Dream the world.