Fotografie

Wil je ook mooie natuur- en reisfoto’s maken? Van wilde dieren, landschappen, mensen en detailfoto’s? Maar weet je nog niet goed hoe jouw camera werkt? En wat je allemaal kan in de fotografie? Op deze pagina van Dream the World geef ik, Carolien, je tips en inspiratie voor mooie foto’s. Wil je in groepsverband of privé meer leren, volg dan een van de workshops die ik geef.

Fotograaf & trainer: Carolien Boogaard

Eigenaar van Dream the World – Travel, photography& storytelling.

Opleiding: Fotovakschool Rotterdam
Allerlei cursussen en trainingen.

Fotografeert voor eigen blog, magazines en bedrijven (oa Toeractief Magazine, Roompot, Goes Marketing, Routebureau Utrecht)


Fotografie workshops

Ik geef meerdere fotografieworkshops, zie hiervoor mijn pagina workshops en cursussen fotografie. De meeste workshops vinden plaats in Zeeland. En hoewel ik ervaring heb in heel veel fotografietakken, ligt de nadruk op natuurfotografie en (reis) reportages. Ook geef ik workshops over bloggen voor beginnende bloggers die meer bereik willen én meer geld willen verdienen.


Gratis e-book natuurfotografie bij alle fotografie workshops


NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand fotografietips en leuke natuurweetjes. Zo leer je steeds beter fotograferen en krijg je nieuwe inspiratie voor wandelroutes en natuurreizen.

 

This function has been disabled for Dream the world.