Fotografie

Wil je ook mooie natuurfoto’s maken? Van wilde dieren, landschappen en close-up van bloemen en platen? Maar weet je nog niet goed hoe jouw camera werkt? En wat je allemaal kan in de fotografie? Op deze pagina van Dream the World geef ik, Carolien, je tips en inspiratie voor mooie foto’s. Wil je in groepsverband of privé meer leren, volg dan een van de workshops die ik geef.

Fotograaf & trainer: Carolien Boogaard

Eigenaar van Dream the World – Travel, photography& storytelling.

Opleiding: Fotovakschool Rotterdam
Allerlei cursussen en trainingen.

Fotografeert voor eigen blog, magazines en bedrijven (oa Toeractief Magazine, Roompot, Goes Marketing, Routebureau Utrecht)


Een activiteit op maat nodig? Een wandeltocht, fotografieworkshop of blogtraining incl. SEO? Of een combinatie van deze? Voor één persoon of voor een team? Mail voor een programma op maat naar info@carolienboogaard.nl. Ik denk graag met je mee!


Fotografie workshops

Groepsworkshop fotografie (beginners)

datum: Zaterdag 25 januari 2020
tijd: 10-16 uur
locatie: Op ’t Hof Olmenstein in Zeeland


Privé workshop fotografie

Wil je snel veel leren? Of heb je een specifiek leerdoel? Vind je een groep niet fijn en volg je liever alleen een workshop? Dat kan! In een dag neem ik je mee in de geheimen van de fotografie en na deze dag fotografeer je niet meer op de volautomatische stand!


Gratis e-book natuurfotografie bij alle fotografie workshops