Met het treintje naar Lac d’Artouste (Frankrijk)

Lac d’ Artouste

Een hele mooie dagtrip in de Pyreneeën met kinderen is met het treintje naar het meer van Artouste. Het is best wel toeristisch, maar ook een supermooie omgeving. Ik had dit niet willen missen. Je hoeft gelukkig niet lang te wachten, daar waren we van tevoren wel even bang voor. Je kunt allerlei wandelingen maken, maar wij houden het bij de kabelbaan en treinrit en een stukje wandelen bij het eindpunt. We zien veel marmotten onderweg en hebben veel mooie uitzichten op de bergen. Op de terugweg is het erg bewolkt en is het uitzicht een stuk minder. Het is dan ook gelijk een stuk kouder. Ga je met dit treintje neem dan zeker iets warms mee.

Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)
Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk) Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk) Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk) Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)
Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)

Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)

Onderweg zien we veel marmotten

Met het treintje naar Lac d'Artouste (Frankrijk)

Marmot!

Wil je ook met het treintje mee? Kijk dan voor meer informatie op www.altiservice.com. De trein vertrekt vanuit Artouste.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jempi 13 maart 2016 at 08:22

  Ziet er inderdaad heel leuk uit en een belevenis voor de kids. Vanwaar vertrekt deze trein? Heb je praktische info zoals prijzen etc? Mooie foto’s.

  • Reply Carolien 13 maart 2016 at 10:11

   Je hebt gelijk, de praktische info ontbrak. Ik heb er nu een link bij gezet naar de website waar je meer informatie kunt vinden. Ik vond het echt een aanrader, zulke mooie uitzichten!

 • Reply Stéphanie 19 februari 2017 at 11:26

  Leuk artikel! Ik heb echt genoten van deze foto’s, wat een schitterende natuur! Dit is trouwens ook leuk zonder kinderen. Ik zou daar zelf graag willen wandelen. Gaaf dat je er nog door de sneeuw kunt lopen, dat blijf ik altijd geweldig vinden in hartje zomer.

 • Leave a Reply

  NIEUWSBRIEF

  Ontvang iedere maand fotografietips en leuke natuurweetjes. Zo leer je steeds beter fotograferen en krijg je nieuwe inspiratie voor wandelroutes en natuurreizen.

   

  This function has been disabled for Dream the world.