Legoland in Denemarken

Legoland bezochten wij tijdens onze tweeweekse vakantie in Denemarken. Onze reisroute en bezochte plaatsen: Ansager-Kvie-Sø-Legoland-Esbjerg-Ribe-Aalborg-Skandeborg-Skagen-Råbjerg Mile. Zie ook Roadtrip Denemarken de route en Vakantie Denemarken

Legoland in Denemarken

Legoland Denemarken (12) Legoland Denemarken (13)

Locatie en overnachting

Legoland ligt bij Billund, ongeveer in  het midden van het land. Je kunt in en/of vlakbij Legoland verblijven in een huisje een hotel of op de camping. Er is genoeg te kiezen! Wij verbleven op een camping in de buurt (Kvie So). Helaas bestaat deze camping niet meer. Het was een erg leuke camping in een natuurlijke omgeving. Wel bestaat het pannenkoekenhuis nog dat naast de camping stond. Zie voor meer informatie http://www.kvie-soe.dk Dit is ook een erg leuke plek om met je kinderen te bezoeken inclusief speelmogelijkheden.

Goede 2-dagen deals

Kijk of je een goede deal kunt sluiten voor een 2-daags bezoek. Legoland is te groot voor 1 dag. Toen wij er waren konden we dmv een ANWB actie 2 dagen voor de prijs van 1, kijk dat zijn nog eens leuke aanbiedingen.

Voor elk wat wils

Legoland heeft voor elk wat wils. Natuurlijk, er is heel veel lego. Het is erg leuk om naar al die ‘bouwsels’ van lego te kijken. Deze vind je vooral in Miniland. Hier kan je ook varen met een legoboot, op safari met een autootje en allerlei legodieren zien. Of je laat je met de trein of monorail rondrijden. Dit is voor al het gebied voor de jonge kinderen. Ook de Duplo Land is vooral voor jonge kinderen. Is het een warme dag dan kunnen  kinderen prima afkoelen in de waterspeeltuin in Pirate Land. In Pirate Land kan je ook met de hele familie elkaar natspuiten in Splash Battle, gegarandeerd veel plezier of per boot de piratenwereld ontdekken. Voor de durfals is er ook genoeg aan actie te beleven, vooral in Polar Land en Adventure Land, daar vind je enkele achtbanen. Kortom een park met attracties voor de hele familie.

Hieronder een beeldverhaal van ons bezoek

Legoland Denemarken Legoland Denemarken (1) Legoland Denemarken (2) Legoland Denemarken (3) Legoland Denemarken (4) Legoland Denemarken (5)Legoland Denemarken (6) Legoland Denemarken (7) Legoland Denemarken (8) Legoland Denemarken (9) Legoland Denemarken (10) Legoland Denemarken (11)

 

Enthousiast geworden?  Meer informatie over Legoland zie http://www.legoland.dk/en/
Hier vind je alle informatie over het park, inclusief plattegrond én accommodatie mogelijkheden.

 

Dit artikel bevat affiliate links

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand fotografietips en leuke natuurweetjes. Zo leer je steeds beter fotograferen en krijg je nieuwe inspiratie voor wandelroutes en natuurreizen.

 

This function has been disabled for Dream the world.