In de media

Dream the World verschijnt regelmatig in de media. Zowel in blogs, magazines als op televisie. Ook schrijft Dream the World reisreportages die in media gepubliceerd worden.

Samenwerking Routebureau Utrecht

Dream the World wandelt en fietst in opdracht van Routebureau Utrecht verschillende routes. Ook maakte Dream the World een fotoreportage

Dream the World samenwerking met Opdeheuvelrug.nl

Dream the World heeft in opdracht van RBT Op de Heuvelrug de wandelroute Rond Slot Zeist verkend en deze gepromoot onder haar volgers.


Dream the World op RTL4: House Vision


Op 23 en 24 maart 2019 verscheen Dream the World in de opname van House Vision. Samen met presentatrice Nanda en twee gasten wandelt DTW door de duinen van Schouwen-Duiveland.

De opnames vonden begin februari plaats.


De wandeltips van Dream the World in Buitentijdmagazine van Bever

In de lente uitgave van het Buitentijdmagazine van Bever tip ik de Foodwalk (Buitenpost) en duin- en bosgebied in Schouwen-Duiveland, op safari in eigen land. Verder is er een foto van Dreamtheworld.nl geplaatst (Foodwalk) en wordt dreamtheworld.nl als blog getipt voor wandelinspiratie. Zie de gemarkeerde stukken.


Dream the World publiceert 3 verhalen in Meridian Travel

In het Meridian Travel Magazine Australië juli 2018 zijn 3 artikelen verschijnen van Dream the World. Eentje over Karijini National Park, een over Lessueur NP en Stockyard Gully NP en een over Kamperen in Australië.


Publicatie in de Reiskrant van Telegraaf

Het artikel over het mediterraan dieet van Kreta is van de hand van Dream the World. Voor deze reportage was DTW 5 dagen op pad in Griekenland op zoek naar het gezonde dieet van Kreta. Ook in Griekenland zelf verscheen DTW in de media, in de plaatselijke (online) krant.


Dream the World op Friesland.nl

Het artikel dat Dream the World schreef over de Friese Wouden is uitgelicht op Friesland.nl.


Dream the World in Friese Wouden Magazine

Een quote van Dream the World in het nieuwe Friese Wouden Magazine. Dit naar aanleiding van mijn persbezoek aan deze regio


Dream the World ook op SallandNatuurlijkGastvrij.nl

De wandelblogs van Dream the World over Sallandse Heuvelrug verschenen ook op SallandNatuurlijkGastvrij.nl

Publicatie in Ditjes & Datjes Magazine

Publicatie in het Ditjes & Datjes Magazine, uitgave van Dirk Supermarkten. Tips en foto’s van Dream the World.


Dream the World als gastblogger in PZC / Persgroep

Dream the World verzorgde gedurende ongeveer een jaar verschillende gastblogs voor de PZC, onderdeel van De Persgroep


Dream the World op Blog Society

Een aantal artikelen van Dream the World zijn ook te vinden op het Blog Society platform (tot juni 2019, daarna is dit platform gestopt). Enkele artikelen hebben ook op de homepage uitgelicht gestaan voor een paar dagen.


Blog Meinweg op website LimburgMarketing

Het blog van Dream the World over de Meinweg staat vernoemd op de Limburg Marketing website.

NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand fotografietips en leuke natuurweetjes. Zo leer je steeds beter fotograferen en krijg je nieuwe inspiratie voor wandelroutes en natuurreizen.