Menu

In de media & reportages

Dream the World verschijnt regelmatig in de media. Zowel in blogs, magazines als op televisie. Als expert en ervaringsdeskundige op het gebied van natuurbeleving en outdoor/reisactiviteiten of naar aanleiding van een leuke samenwerking. Ook schrijft Dream the World complete reportages (tekst & foto’s) voor tijdschriften, o.a. voor Toeractief Magazine en Roots. Zie hiervoor mijn website www.carolienboogaard.nl (inclusief portfolio)

In Kanosport Magazine

Dream the World deelt de toertip Kanoën op het Veerse Meer in het Kanosport Magazine. Het Magazine voor kanovarend Nederland.

Publicatie in De Kampioen

Watersporten in Nederland, ipv Bonaire door de Coronacrisis. Carolien en haar vriend blijven in Nederland en genieten daar van het surfen en kanoën.

Publicatie in Wandel.nl tijdschrift

In Wandel.nl vertelt Carolien van Dream the World waarom zij wandelt, wat het met haar doet en wat haar motto is. Verder geeft ze haar wandelroute top 5, hoewel dat haast onmogelijk is, want iedere wandelroute heeft iets moois.

Samenwerking Routebureau Utrecht

Dream the World wandelt en fietst in opdracht van Routebureau Utrecht verschillende routes. Ook maakte Dream the World een fotoreportage

Dream the World samenwerking met Opdeheuvelrug.nl

Dream the World heeft in opdracht van RBT Op de Heuvelrug de wandelroute Rond Slot Zeist verkend en deze gepromoot onder haar volgers.


Dream the World op RTL4: House Vision


Op 23 en 24 maart 2019 verscheen Dream the World in de opname van House Vision. Samen met presentatrice Nanda en twee gasten wandelt DTW door de duinen van Schouwen-Duiveland.

De opnames vonden begin februari plaats.


De wandeltips van Dream the World in Buitentijdmagazine van Bever

In de lente uitgave van het Buitentijdmagazine van Bever tip ik de Foodwalk (Buitenpost) en duin- en bosgebied in Schouwen-Duiveland, op safari in eigen land. Verder is er een foto van Dreamtheworld.nl geplaatst (Foodwalk) en wordt dreamtheworld.nl als blog getipt voor wandelinspiratie. Zie de gemarkeerde stukken.


Dream the World schrijft 3 reisreportages voor Meridian Travel

Voor het Meridian Travel Magazine Australië juli 2018 schreef ik drie reisreportages over Australië. Eentje over Karijini National Park, een over Lessueur NP en Stockyard Gully NP en een over Kamperen in Australië.


Dream the World op Friesland.nl

Het artikel dat Dream the World schreef over de Friese Wouden is uitgelicht op Friesland.nl.


Dream the World ook op SallandNatuurlijkGastvrij.nl

De wandelblogs van Dream the World over Sallandse Heuvelrug verschenen ook op SallandNatuurlijkGastvrij.nl


Dream the World als gastblogger in PZC / Persgroep

Dream the World verzorgde gedurende ongeveer een jaar verschillende gastblogs voor de PZC, onderdeel van De Persgroep


Blog Meinweg op website LimburgMarketing

Het blog van Dream the World over de Meinweg staat vernoemd op de Limburg Marketing website.

NIEUWSBRIEF

Ontvang regelmatig (ongeveer 1x per 2 maanden) reistips en inspiratie.

 

Nieuwsbrief

Ontvang toffe reistips en upadetes over nieuwe bestemmingen

This function has been disabled for Dream the world.