Zeeland en Dream the World in uitzending RTL4 House Vision

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik gek op Zeeland ben en dat ik met enige regelmatig wandelend mijn eigen provincie ontdek. Dit was de regisseur van House Vision ook opgevallen. En na een zoekopdracht in Google, kwam hij dan ook bij mij terecht. Of ik wilde meewerken aan de uitzending van House Vision.

De opzet

Na een telefoontje was het mij iets duidelijker wat de bedoeling was. Ik moest als ‘kenner’ van Zeeland mijn passie voor wandelen en Zeeland delen met de kijker. Ik neem presentatrice Nana en twee huurders mee op een winterwandeling op Schouwen-Duiveland. Zo gezegd zo gedaan.

En… actie!

Zeepeduinen en Boswachterij Westerschouwen

Op een woensdagmiddag sprak ik af met het AV productiebedrijf op Schouwen-Duiveland, bij de Zeepeduinen en Boswachterij Westerschouwen. Een mooie plek om een goed beeld te geven van de natuur op Schouwen-Duiveland. Natuurlijk is er veel meer te zien in Zeeland, maar er was natuurlijk maar weinig tijd.

Meer weten over deze gebieden en waar je het beste kunt wandelen? Lees dan de 5 mooiste wandelingen van Schouwen-Duiveland.

De opnames

Ik wist niet zo goed wat te verwachten, dus ik ging er maar open in. Ik moest vooral mezelf zijn. En mijn passie voor Zeeland en wandelen laten zien. Nou dat is niet zo moeilijk. En het voor de camera staan viel echt heel erg mee. Er hoefde eigenlijk maar weinig over. Er zijn ook drone opnames gemaakt. Ik ben dus erg benieuwd naar het eindresultaat. En ik hoop dat Zeeland er mooi op staat!

Met de dames (huurders en presentatrice Nana)

Uitzending House Vision Zeeland

En wanneer is de uitzending, vroegen verschillende mensen al aan mij. Nou ik weet het inmiddels. Je kunt voor de buis gaan zitten in het weekend van 23 en 24 maart (op zaterdag om 17.30u én zondag 10.20u wordt het uitgezonden). Nu ben ik zelf net dat weekend aan het wandelen in het buitenland (zal je net zien), dus ik hoop het eerder ergens te zien. Of anders moet ik het een keer terugkijken. Ik hoop dat het leuk is! Laat je het me weten wat je er van vond?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand fotografietips en leuke natuurweetjes. Zo leer je steeds beter fotograferen en krijg je nieuwe inspiratie voor wandelroutes en natuurreizen.

 

This function has been disabled for Dream the world.