Wandelen en wandelroutes

Op deze pagina Wandelen en wandelroutes inspireer ik jou om vaker je wandelschoenen aan te trekken en er op uit te gaan.

Ik ben gek op de natuur en hoe kan je hier nu beter van genieten dan tijdens een wandeltocht? Ik wandel op veel plekken, overal ter wereld. Maar vooral ook in Nederland en mijn eigen provincie Zeeland. Laat je inspireren door de wandelingen en wandelroutes op mijn blog en geniet van de natuur!

Direct naar:

Wandelen in Europa

Wandelen in Europa 3 dagen wandelroute Rheinsteig Duitsland
Rheinsteig, 3 dagen wandelen langs wijngaarden
Wandelen in Europa Abruzzo Italië
Abruzzo Italië, wandelen tussen de bergen

Europa biedt wandelliefhebbers heel veel mogelijkheden. Van een hikingtocht door de bergen tot een dagwandeling langs de kust. En ook korte wandelingen naar uitzichtspunten of een themawandelroute speciaal voor gezinnen. Bekijk mijn tips voor wandelingen en wandelroutes in Europa.

Lees mijn blogs over wandelen in Europa

Wandelen in Nederland

Wandelroute rondom Slot Zeist Utrecht
Sallandse Heuvelrug

Nederland is mooi. Hoewel het zeer dichtbevolkt land is. Gelukkig zijn er nog een hoop mooie natuurgebieden. Gebieden waar ik graag op pad ga. Hoe vaker je ergens wandelt, hoe meer je ziet. Een gebied ziet er ieder jaargetijde weer anders uit en dat maakt het zo mooi om vaker in een gebied te komen. Je ziet het gebied veranderen. Paddenstoelen die ineens uit de grond ploppen. Bladeren die verkleuren. Knoppen die open gaan. Bloemen die bloeien. En dieren in winter- en zomervacht. Als je gaat wandelen, zie je meer!

Lees alle blogs over wandelen in Nederland en laat je inspireren

Wandelen in Zeeland

Wandelen in Zeeland
Touwbrug in Nederland! Je vindt het in Zeeland
Oranjezon, een van mijn favoriete natuurgebieden in Zeeland

Zeeland is mijn thuisprovincie. Als ik niet op reis ben, wandel ik minimaal 1x per week in mijn eigen provincie. Ik ontdek naast de uitgezette wandelingen in natuurparken vooral ook de routes van het Zeeuwse wandelnetwerk. Wil je meer over dit wandelnetwerk weten? Lees dan eerst het artikel: Wandelen in Zeeland.

Inspiratie opdoen en zien waar andere Zeeuwen genieten van de natuur, vooral wandelend? Wordt dan lid van de Facebookgroep Natuur in Zeeland.

Lees al mijn blogs over wandelen in Zeeland

 

NIEUWSBRIEF

Ontvang regelmatig (ongeveer 1x per 2 maanden) reistips en inspiratie.

 

This function has been disabled for Dream the world.