Workshops en cursussen fotografie Zeeland

met nadruk op natuurfotografie en (reis) reportages

Volg nu één van de workshops fotografie in Zeeland. Leer je camera beter kennen, snap hoe je camera werkt en welke instellingen nodig zijn om bepaalde foto’s te maken en fotografeer met plezier én zichtbaar mooi resultaat. Geniet van een leerzame dag samen met andere (beginnende) fotografen op mooie locaties, voornamelijk in Zeeland.

Bekijk nu de verschillende fotografieworkshops en fotografiecursussen en de data waarop ze gegeven worden. Deze pagina en het aanbod zal het komende jaar nog uitbreiden met andere workshops. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief, waarin je ook veel fotografie- en reistips krijgt.

Lees meer over Carolien, de fotograaf die de workshop en cursussen geeft


Workshop fotografie voor beginners

In deze fotografieworkshop leer je je camera kennen en krijg je praktische tips voor het verbeteren van jouw foto’s. Hier leer je de basis. Zie hieronder de workshopdata waarvoor je je kunt inschrijven.

Groepworkshop fotografie (beginners)

Datum: zaterdag 3 oktober 2020
Tijd: 10.00-16.00 uur
Locatie: Op ’t Hof Olmenstein

Fotowandelingen & themaworkshops

Tijdens deze wandelingen en workshops gaan we in een groep op pad met de bedoeling de mooiste foto’s te maken. Iedereen kan hieraan meedoen, ook met een smartphone! Je leert anders kijken, gebruik te maken van licht en compositie. Ideaal ook als je de basis workshop hebt gevolgd en in de praktijk wil oefenen.

Op dit moment staat er geen fotowandeling of themaworkshops gepland


Privé workshop fotografie

In deze workshop richten we ons samen op wat jij graag wilt leren. We kunnen dezelfde inhoud behandelen als in de groepsworkshops, maar dan met volledige aandacht voor jouw vragen en fotografiewerk. Maar ook andere workshops zijn mogelijk. Misschien wil jij wel meer leren over hoe je een goed portfolio opbouwt of hoe je geld kan verdienen met fotografie. Ook privé workshops op het gebied van nabewerking (Photoshop) of bloggen / SEO zijn mogelijk. Alles in overleg.

Privé workshop fotografie

Wil je snel veel leren? Of heb je een specifiek leerdoel? Vind je een groep niet fijn en volg je liever alleen een workshop? Dat kan! In deze 1-op-1 workshop richt ik me op jouw vragen en wensen.

Prijs 399,00 incl. btw (hele dag)


Workshops voor bedrijven en groepen

Op zoek naar een workshop voor je bedrijf of groep op het gebied van fotografie, bloggen en/of socials? Vraag naar de mogelijkheden. Ik ga eerder workshops over het schrijven van blogs (wat is een blog, waar moet het aan voldoen, hoe schrijf je pakkende titels), SEO en fotografie (hoe maak je foto’s passend bij je blog, hoe fotografeer je een mooie serie, fotograferen met je smartphone en nabewerken met je smartphone).

Workshop fotografie

Fotograferen met je smartphone, tips voor het maken van een serie en het professioneel nabewerken van foto’s (direct klaar voor gebruik op social media!)

Workshop bloggen

Wat is een blog? Waarom zou je bloggen als bedrijf? Hoe bouw je een blog op. Hoe schrijf je pakkende titels. Wat is SEO en hoe werkt dat? En nog veel meer! Ook interessant voor beginnende bloggers die meer willen weten en geld willen verdienen met hun blog.

Combinatie van bovenstaande


Vragen? Mail me op info@dreamtheworld.nl


NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand fotografietips en leuke natuurweetjes. Zo leer je steeds beter fotograferen en krijg je nieuwe inspiratie voor wandelroutes en natuurreizen.

 

This function has been disabled for Dream the world.