Workshop fotografie Zeeland

Heb je een camera, maar ligt deze al een tijdje te verstoffen? Weet je niet hoe de camera werkt en vind je maar geen tijd om je erin te verdiepen? Of ga je al veel op pad met de camera, maar lukt het maar niet om foto’s zo te krijgen zoals je het met je oog ziet? Dan is deze workshop perfect voor jou! Ik leer jou in één dag de geheimen van fotografie zodat jij vol zelfvertrouwen daarna zelf aan de slag gaat.

Bekijk voor alle fotografie en cursussen die ik geef de website Carolien Boogaard Fotografie Academy

workshop fotografie

Workshop fotografie: de basis en jouw camera

Je leert alles over de belichtingsdriehoek (diafragma, sluitertijd en iso), over scherpstellen, scherptediepte, (bewegings)onscherpte en nog veel meer! We bekijken ook vooral samen wat jouw camera aankan en hoe je alles zelf kunt instellen. We proberen alles direct uit. Verder wordt het niet moelijker gemaakt dan nodig, je leert vooral hoe je het in de praktijk gaat toepassen. Dus geen uiteenzetting over techniek achter fotografie, maar het praktisch instellen van je camera en een stappenplan voor het soort fotografie dat jij wilt gaan doen.

Over de fotograaf die de workshop geeft

Carolien Boogaard is de fotograaf en docent tijdens deze workshop. Zij fotografeert al haar hele leven en maakte van haar hobby haar beroep. Ze begon met portretfotografie, maar is nu vooral actief met natuurfotografie (dieren vooral) en het maken van reportages. Zij doet dit in opdracht van met name toeristische organisaties en natuur- en outdoortijdschriften. Ze volgde de fotovakschool in Rotterdam die zij cum laude afsloot. Ze is Zeeuwse in hart en nieren en weet inmiddels veel mooie fotografieplekken in Zeeland te vinden.

Wat anderen over de workshop fotografie zeggen

Workshop fotografie Zeeland wat anderen hierover zeggen, reviews

Veel deelnemers hebben hun camera zelf nog nooit ingesteld en fotografeerden op de automatische stand. Sommigen hadden hun camera zelfs nog nooit gebruikt. Na de workshop weet iedereen de belangrijkste knoppen en hebben ze een stappenplan hoe ze te werk kunnen gaan.

Inschrijven voor de workshop

Als je ook meer wilt leren over jouw camera en mooie foto’s wil maken, geef je dan nu op voor een van de workshops die gepland staan.

Bekijk de workshops en cursussen fotografie in Zeeland op de speciale Carolien Boogaard fotografie Academy pagina. Naast de eendaagse workshop Leer je camera kennen, kan je ook een beginners of vervolgcursussen volgen van meerdere dagen of kies voor een thema workshop / fotowandeling.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

NIEUWSBRIEF

Ontvang regelmatig (ongeveer 1x per 2 maanden) reistips en inspiratie.

 

This function has been disabled for Dream the world.