Online reisgidsen

De handige online reisgidsen van Reisroutes download je heel makkelijk op je eigen laptop, tablet of telefoon. Zo heb je altijd de reisgids bij de hand en het scheelt weer papier.

Bestemmingen

Inmiddels zijn er al heel wat gidsen met leuke routes te verkrijgen bij Reisroute. Van citytrips in Europa, zoals Berlijn, tot verre reis bestemmingen als Bali en India. Maar ook heel veel bestemmingen in Europa.

Routes

In de gidsen over steden vind je leuke wandelroutes vol bezienswaardigheden. De streekgidsen bevatten een complete autorondreis én vaak ook nog fiets- en wandelroutes. En veel tips van locals. Genoeg leuks als voorpret, maar vooral handig ter plekke. En ze zijn heel voordelig geprijsd.

Jouw bestemming 2020

En zit(ten) jouw bestemmingen voor 2020 er ook bij? Dan heb ik goed nieuws, want deze gidsen zijn heel eenvoudig te bestellen en direct te downloaden. Je hoeft er dus niet op te wachten. Kan je mooi snel beginnen met het uitstippelen van jouw reisroute en natuurlijk met de voorpret.

Reisgidsen van Reisroutes bestellen

Kijk in de webshop van Reisroutes van welke bestemmingen er allemaal gidsen. Bestellen is makkelijk en de voorpret begint direct.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Geja Weber 19 december 2019 at 19:25

  Berlijn en USA

 • Reply Susan 20 december 2019 at 10:20

  Leuk, ken deze gidsen nog niet. Kan voorlopig nog niet echt weg dus mijn eigen provincie Gelderland zou ik op deze manier graag beter leren kennen 🙂 En Andalusië en Canarische Eilanden op het wensenlijstje voor ‘wie weet misschien’!

 • Reply Femke Nijveldt 20 december 2019 at 10:52

  We zijn niet bekend met deze reisgidsen. IJsland staat al jaren op onze bucketlist en bijna 50 jaar getrouwd. Dus in 2020 is dat ons doel, feestje met ons nageslacht, rondreizen en wandelen. Wel nog even sparen dus. 😉

 • Reply Marjan ten Berge 20 december 2019 at 19:27

  Ook ik ben niet bekend met deze reisgidsen.
  Schotland en Denemarken staan op mijn lijstje.

 • Reply Marianne 22 december 2019 at 11:11

  Ik ken ze ook nog niet. Doe graag mee, wil naar Schotland en Krakau komend jaar.

 • Reply Danielle 26 december 2019 at 12:59

  Ik doe graag mee. Zuid-west USA is een grote wens. Deze reisgidsen zien er aantrekkelijk uit. Leuk om in te duiken en vantevoren de reis uit te stippelen!

 • Reply Els Blankenburgh 26 december 2019 at 13:41

  De reis naar Schotland in juni is net geboekt, dus een reisgids voor deze bestemming zou super leuk zijn!!

  • Reply Lei Scheffer 26 december 2019 at 22:39

   Krakau staat zeker nog op mijn lijstje. Ken deze reisgidsen niet. Reuze benieuwd. 😘👍

 • Reply Adinda 29 december 2019 at 10:59

  Wat een leuke gidsen! Bali en Portugal staan op onze “to do” lijst dus die zijn zeker welkom. Al heb ik na het kijken op de site mn to do lijst gelijk aangevuld met Puglia, India en IJsland 😆

 • Reply Carolien 30 december 2019 at 19:17

  De winnaars zijn bekend! Els, Adinda, Marianne, Lei en Marjan zijn de winnaars! Jullie ontvangen binnenkort een mail van mij met de code. Gefeliciteerd!

 • Leave a Reply

  NIEUWSBRIEF

  Ontvang iedere maand fotografietips en leuke natuurweetjes. Zo leer je steeds beter fotograferen en krijg je nieuwe inspiratie voor wandelroutes en natuurreizen.

   

  This function has been disabled for Dream the world.