Natuur en wildlife

Natuur en wildlife is de focus van dit blog. Ben je net als ik gek op de natuur en wildlife spotten? Zowel in het buitenland als in Nederland? Hier lees je meer over alle mooie natuurplekken op de wereld en tips voor het spotten van wild. Hier kan je ook inspiratie opdoen voor leuke outdooractiviteiten. Wandelen, kanoën, snorkelen, fietsen. Mijn missie: iedereen naar buiten krijgen en laten genieten van de natuur, vooral ook dichtbij huis!

Tips voor de mooiste natuurplekken

De mooiste natuurplekken

Abruzzo Italië

In de natuur zijn maakt gelukkig. Je komt er tot rust. En doet er inspiratie op. Of je nu passief of actief geniet van al het groen om je heen. Het geeft je nieuwe energie. Op mijn blog laat ik je de mooiste natuurplekken zien over de hele wereld. Maar vooral ook in Nederland. Zodat je ook gewoon dichtbij kunt genieten. Iedere dag weer.

Bekijk al mijn tips voor de mooiste natuurplekken.

Wildlife spotten

Natuur en wildlife

Beer in Fins Lapland

Ik deel graag mijn ervaringen via mijn blog. Je kunt lezen waar ik welke dieren heb gezien, hoe je het beste wild kunt spotten én fotograferen en natuurlijk ook gewoon genieten van mooie foto’s van wilde dieren. Ik laat ook zien dat wild spotten heel toegankelijk is. Je hoeft niet altijd heel vroeg op te staan of uren in een bepaalde houding te zitten om dieren te zien.

⇒ Bekijk al mijn tips voor wildlife spotten

Outdoor activiteiten

Outdoor activiteiten

Op de e-fatbike in Fins Lapland

Grenzen verleggen. In de buitenlucht zijn. Conditie opbouwen. Leren. Buiten actief zijn in de natuur geeft energie en is gezond. Het hoeft niet altijd extreem te zijn. Op dit blog vind je vooral tips en ideeën voor leuke buitenactiviteiten. Denk aan watersport zoals kanoën, snorkelen en raften, aan hiken en wandelen, fietsen en andere voor iedereen toegankelijke outdoor activiteiten. Maar ook meehelpen met de oogst zoals druiven en olijven plukken. Originele ideeën voor een gezonde dosis vitaminen.

⇒ Bekijk al mijn tips voor outdoor activiteiten

No Comments

Leave a Reply

NIEUWSBRIEF

Ontvang iedere maand fotografietips en leuke natuurweetjes. Zo leer je steeds beter fotograferen en krijg je nieuwe inspiratie voor wandelroutes en natuurreizen.

 

This function has been disabled for Dream the world.