Flashback Travel #September 2018

In Flashback travel kijk ik elk maand terug op wat ik meegemaakt heb die maand. De nadruk ligt uiteraard op het reizen, maar je krijgt ook een blik in mijn (privé) leven.

Ik weet het, september is allang voorbij en we zitten inmiddels al bijna op de helft van oktober. Toch wil ik september niet voorbij laten gaan zonder een terugblik. Er gebeurde best veel in september. En vooral heel veel leuks!

Highlight: Fins Lapland in de herfst

Het absolute hoogtepunten van september was de blogreis naar Fins Lapland. Van tevoren had ik me er niet zoveel bij voorgesteld. Ik ken de foto’s van de winter, met sneeuw, het noorderlicht en sledetochten. Dat zag er altijd wel prachtig uit, maar Fins Lapland in de herfst had ik niet zo’n voorstelling van. De activiteiten die werden voorgesteld pasten wel erg goed bij mijn blog. Mijn partner mocht mee, dus dat maakte het nog eens extra fijn. Mijn eerste blog Puur genieten van Fins Lapland in de nazomer staat online en geeft goed weer hoe fijn ik het daar gehad heb. Er is zoveel ongerepte natuur waar je heerlijk actief kunt zijn, van wandelen tot kanoën en van fietsen tot wildlife spotten. Er komt nog meer Finland spam aan, dus hou mijn blog in de gaten!

Freelanceleven

Na Fins Lapland werk ik een week keihard om allerlei deadlines te halen. Leuk om lang weg te zijn, maar dat betekent wel dat de andere dagen het werk gedaan moet worden. Het is mooi weer, dus er moet veel gefotografeerd worden. Zowel voor gezinnen als in opdracht voor bedrijven. Ik ben dan ook heel veel buiten aan het werk. Met het mooie weer is dat weer erg fijn. Verder schrijf ik een blog in opdracht van Berghen schoenen. En ook nog eentje over Kassel en wandelen in het Habichtswald in Duitsland. Tussen het werk door, trek ik ook nog mijn wandelschoenen aan om de rode zeekraal te bewonderen aan de zuidkust van Schouwen. En ik schrijf een artikel over 5x mooiste herfstwandelingen in Zeeland. De herfst vind ik een van de mooiste tijden om te wandelen, vooral in bosrijke gebieden. Ik ga komende maand dan ook weer lekker veel erop uit in eigen land.

Vriendinnenweekend in Bologna

Ruim een week nadat ik terug ben uit Finland, mag ik mijn koffer weer inpakken voor een 4 daagse stedentrip naar Bologna. Samen met vriendinnen plannen we ieder jaar een weekendje weg. De ene keer in Nederland en de andere keer in het buitenland. Bologna stond al een tijdje op mijn lijstje, dus ik heb er veel zin in. Het blijkt een leuke en compacte stad te zijn, waar je vooral erg lekker kunt eten. Dat laten we ons geen tweede keer zeggen. Wil je weten wat Bologna te bieden heeft? Lees dan mijn blog Stedentrip Bologna; la Rossa, la Grassa en la Dotta.

Familieweekend Biesbosch

Met deze twee mooie trips was het nog niet gedaan in september. Eind deze maand pak ik nogmaals mijn tas in, dit keer voor een familieweekend in de Biesbosch. We slapen in een huis (de Kleine Rug) op een eiland. Het is alleen te bereiken per boot. De schipper zet ons steeds over. We vermaken ons vooral met bijkletsen, spelletjes en veel lol. Maar we verkennen ook de Biesbosch per boot én de dag erna ook nog per kano. Heerlijk om weer tussen de kleine kreken te peddelen en niks anders te horen dan de vogels en mijn peddels die door het water gaan. Eerder schreef ik al een artikel over activiteiten in de Biesbosch.

Wat oktober me gaat brengen, kan ik al een beetje voorspellen, aangezien we al halverwege zijn. Maar ik bewaar dit voor de volgende Flashback, die hopelijk iets eerder verschijnt.

Wat voor plannen heb jij in oktober?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply