Flashback Travel #januari 2018

In Flashback travel kijk ik elk maand terug op wat ik meegemaakt heb die maand. De nadruk ligt uiteraard op het reizen, maar je krijgt ook een blik in mijn (privé) leven.

Het is alweer februari als ik dit bericht schrijf. De afgelopen dagen is er veel gebeurd, vooral in mijn hoofd, dus het duurde even voordat ik de energie had om deze flashback te maken, maar hierbij dan alsnog.

Nieuwe bestemming

Lang geleden boekten we al onze reis naar de USA, hiervoor ben ik nog steeds bezig met de route en de finetuning. In december boekte ik er nog een reis naar Italië bij. We gaan naar het onbekende Abruzzo. Heel benieuwd naar dit gebied. Ik zat in de goede flow en samen met vriendinnen besloten we in januari nog een bestemming aan mijn lijstje toe te voegen: we gaan een citytrip maken naar Bologna! Heel veel zin in. Bologna staat al heel lang op  mijn lijstje van steden die ik wil zien. Ik maakte er lang geleden een inspiratiebord van op Pinterest. Ik moet nog even wachten, maar Bologna here i come ♥

Wandelen en natuur

In 2017 heb ik (meer dan) 1000 kilometer gewandeld en ook dit jaar wil ik dat weer gaan doen. Wandelen in de natuur maakt mij blij. Overigens ligt het tempo bij mij niet erg hoog, want mijn camera gaat (bijna) altijd mee en ik vind het leuk om ook naar wild te speuren. Dat betekent dat je regelmatig stilstaat om een gebied beter te bekijken. In 2017 wandelde ik voornamelijk in Zeeland, in 2018 wil ik zeker ook meer natuurgebieden buiten de provincie gaan verkennen. Zo ging ik in januari al naar het Grenspark De Zoom-Kalmthoutse heide om aan de Belgische kant een mooie wandeling te maken. Dit gebied is weer zo anders dan de Zeeuwse kleilandschappen en de duinen. Echt genieten!

Opdracht

Begin janauri kreeg ik een mailtje van een grote hotelketen met de vraag of ik mee wilde doen aan een testshoot en selectieronde van fotografieopdracht, samen met 2 andere fotografen. Lang geleden had er een oproep op Linkedin gestaan waarin ze een fotograaf zochten. Ik had het zelf niet gezien, een andere blogster tagte mij hierbij. Verder niet meer aan gedacht tot die mail dus. Dat ze mij hadden uitgekozen uit al die fotografen, samen met 2 anderen. Wow. Uiteraard wilde ik een testshoot doen. Dus op naar het hotel. Na de teststhoot kreeg ik de definitieve opdracht binnen zodat ik een offerte kon maken en toen moest ik helaas concluderen dat het niet te doen was in combinatie met mijn andere reeds geplande opdrachten en mijn werk. Ik moest in een week tijd 6 restaurants en 4 hotels uitgebreid fotograferen. Zo jammer! Maar wel heel leuk dat ik gevraagd was.

In januari schreef ik ook een artikel over snorkelen in Australië. Ik zou zo weer terug willen!

In februari staat nu nog niet zo heel veel gepland, maar zoals altijd kan dat plotseling weer veranderen. Dat is juist het leuke aan bloggen en aan zzp-er zijn, het brengt je vaak onverwachte ‘kadootjes’ en nieuwe uitdagingen. En wat ook zo leuk is, je hebt het vaak helemaal aan jezelf te danken 🙂

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sanne 6 februari 2018 at 20:51

  Voelt wel lekker dat je uit de andere kandidaten gekozen word he. Goed van je. Tof dat je weer voor de 1000 kilometer gaat. Daar komen vast weer fijne (wandel) blogs over. Nice!

  • Reply Carolien 11 februari 2018 at 14:23

   Die blogs volgen zeker. Je vindt er al een aantal online van dit jaar 🙂

 • Reply Aniek 7 februari 2018 at 20:57

  Bologna is een heerlijke stad! Vooral het eten, want Bologna wordt niet voor niets ‘de vette’ genoemd. 😉

  • Reply Carolien 11 februari 2018 at 14:24

   Dat hoopte ik al. Je zit bijna nergens verkeerd in Italië als het om eten gaat 😛

 • Reply Eva 19 februari 2018 at 16:31

  Oh ja Kalmthout is zo mooi! Wil dit jaar ook meer wandelen, maar als ZZP-er gaat werk toch dikwijls voor ‘buiten spelen’.

  • Reply Carolien 1 maart 2018 at 10:19

   Hmmm, tenzij je met buitenspelen je geld kunt verdienen 😉 dat zou ideaal zijn niet? Ik plan echt bewust mijn wandelingen in, dan liever ’s avonds langer door, maar als ik niet buiten wandel/fotografeer of anderszins actief ben, dan voel ik me niet happy

  Leave a Reply