Contact en samenwerking

Wat leuk dat je op deze pagina komt kijken, want dat betekent dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Dream the World!

Passie voor reizen & fotografie

Met Dream the World focus ik me op reizen die buiten de gebaande paden gaan, naar plekken waar geen massatoerisme is. Van drukte krijg ik namelijk de kriebels, ik geniet het liefst in klein gezelschap van al het moois op deze aarde. Natuur en wandelen spelen een belangrijke rol op mijn blog. Maar ook geschiedenis, verhalen en (oude) ambachten vind ik enorm interessant. En je maakt me ook erg blij met lekker eten en drinken.

Ik volgde een opleiding op het gebied van communicatie en ik heb de fotovakschool afgerond, maar belangrijker nog is de passie die ik voel voor het ontdekken van al die mooie plekken op de wereld en de drang om dit vast te leggen en te delen met anderen. Hiermee is Dream the World geboren!

IMG_0314 IMG_0445 IMG_0290 IMG_0125 IMG_3287 IMG_0500

Wil je iets vragen, samenwerken (bijv. interview, persreis, productreview) of heb je een leuke opdracht voor mij die past bij mijn blog, mail me dan op info@dreamtheworld.nl

Carolien- Dream the World

→mediakit op aanvraag. Juli: 4000 unieke bezoekers p.m.


Dream the World werkt samen met en in opdracht van bedrijven op het gebied van reizen en fotografie.

Eerder samengewerkt met:

 

Dream the World
info@dreamtheworld.nl

Carolien Boogaard fotografie
info@carolienboogaardfotografie.nl

Netherlands
KvK 58247238

 

2 Comments

 • Reply Ingrid 3 juli 2016 at 15:18

  beste Carolien, ik heb je blogs gelezen (met veel plezier, krijg er meteen zin in om te gaan) over de trips in Australië en ik wil je wat vragen over camper huur. Hebben jullie de reis en camper huur zelf via internet geboekt of samen met een reisbureau? Ik zit namelijk nogal te twijfelen. Ik wil van Adelaide naar Sydney rijden (of anders om als dat handiger blijkt te zijn) maar niet alle verhuurder hebben een ophaal/terugbreng punt in Adelaide. Het zou fijn zijn als je wat tips voor me hebt. Alvast bedankt voor je reactie .
  groetjes Ingrid

  • Reply Carolien 3 juli 2016 at 18:29

   Hoi Ingrid, leuk dat je mijn blogs met plezier hebt gelezen. Wij hebben zelf nog nooit een camper gehuurd, wel auto’s en een auto met daktent. De eerste reis hebben we destijds volledig door een reisorganisatie laten regelen, maar we doen het ook zelf of bijvoorbeeld de reis en eerste overnachting via een reisorganisator en het vervoer weer apart. Overigens boekten we die dingen via reisorganisator ook via internet. Het is even uitvogelen wat je wilt en dan zoeken naar de beste oplossingen. Reisorganisaties waar wij goede ervaringen mee hebben zijn http://www.walkabout.nl en http://www.tiakitravel.nl en autohuur bij http://www.australiacampers.com Sydney en Adelaide zijn grote plaatsen en de meeste auto verhuurders hebben hier volgens mij een depot. Succes! groetjes Carolien

  Leave a Reply